visite

Remco, vandaag was het zo ver. Hanny & Tuur kwamen samen op bezoek bij ons.We leven nu in hele andere tijd en kwamen elkaar tegen via internet.

Na 20 jaar hebben we elkaar gevonden  na een oproep van mij om in contact te willen komen met vrienden van jou. Om met hen na 20 jaar herinneringen aan jou op te halen .

Hanny liep meteen door naar de achterkant van het huis.  Vertelde meteen zaterdags stappen en zondags met Remco naar Oma. Tuurke herinnerde zich de tuin. Lekker buiten zitten en  shaggies rollen. We hebben lekker een chocolade bol gegeten van de Bergse bakker. Dat was jouw smaakje als je bij Oma was. We hebben veel gepraat en het was fijn om elkaar weer eens te zien. Ook hun hebben hun geluk gevonden en hebben ondanks dat ze een andere weg zijn in gegaan een mooi bestaan op gebouwd.

Ik heb beiden een aandenken van jou mee gegeven. Het was een bijzondere dag voor mij en ik was vooraf best wel een beetje nerveus. Vooraf hebben Hanny en ik al over en weer gemaild en dat deed me goed. Fijn en vertrouwd. Tuurke is niks veranderd en heeft inmiddels ook zijn eigen bedrijf. Fijn te weten dat veel van je vrienden elkaar nog steeds weten te vinden en elkaar helpen daar waar nodig.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *