Vandaag 26 jaar geleden na het vieren van de jaardag van Opa Arie ging jij samen met je vrienden een fijne vakantie tegemoet in Lith. Je eerste vakantie alleen met een leuke baan op zak er kon niks meer mis gaan. Een welverdiende vakantie na een examen jaar en vakantiewerk bij de melkboer.
Elk vrij moment was je samen met Marcel bij de melkboer aan het werken en zaterdags mee de stad door.

“s nachts werden we uit bed gebeld. Er stonden 2 agenten op de stoep en vertelde wat er met jou gebeurd was. je broer en zus werden uit bed gehaald. De agenten gingen naar Oma & Opa om hun op te halen. Ons leven was in een dag ook kapot. We hebben niet alleen jou verloren maar ook vele contacten. gelukkig is het contact met Carlo gebleven. Hanny en Thur sinds enkele jaren weer contact. Fijn om samen met hun over jou te praten. Ook bij hun heb je sporen achter gelaten. Vandaag heb ik met Dimphy al mooie blauwe bloemen en kaars bij je gebracht.

meer Remco klik op de foto


About the Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tijdwijzer

July 2020
M T W T F S S
« May    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

terug blikkenFollow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: