Vandaag heb ik weer eens een scan-dag gemaakt (Corona-Virus, huisarrest) en kwam ik deze leuke foto tegen. Moet ca 1982 gemaakt zijn. Dat was het eind punt van “de Feestvarkens-route” in Budel.
Dit evenement werd door Mama+Papa georganiseerd. Fietstocht vanuit een bepaalde startplaats ter gelegenheid van hun jaardagen. Omdat er in augustus in een bepaalde periode 17 jaardagen waren van de diverse familieleden. Wel gezellig maar op enig moment toch te veel. De inkopen m.n. drank hadden bijna op elk feestje een andere wens van de gasten. Mama+Papa kwamen tot de oplossing om degene die het dichtst bij zijn/ haar zondag jarig was dat we op die dag een dubbel feestje hadden inclusief een leuke route. Daar wij weinig te wensen hadden werd op het einde van de fiets-/ speurtocht een barbecue waarvoor een mini bijdrage werd gevraagd. Drank op kosten van de jarige.Geen kadootjes Daarna de prijsuitreiking met een echte wisselbeker. Als je die 3 keer had gewonnen zat je mee in de organisatie. Nu zijn er nu  nog mensen in ons midden die er nog met plezier op terug kijken. Degene die niet konden fietsen kregen een autoritje. Wat begon als een fietstocht groeide naarmate de leeftijd van de kinderen vorderden tot bromfiets en auto. Onze echte jaardag vierden we met ons gezin en onze moeders.


About the Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tijdwijzer

August 2022
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

terug blikkenFollow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Translate ┬╗