Elk jaar gingen we vrijdags voor Pinksteren verzamelen bij Hotel v.d. Valk, Motel Eindhoven. Vol gepakt met eten en drinken en Kano’s op het dak. Op richting Ardennen. Waren mooie dagen heerlijk pionieren kinderen konden hun gang gaan. Hout sprokkelen was hun taak bij aankomst. Konden de ouders hun tenten etc op zetten. Honden mochten mee en hadden ook plezier. Je kon er geen hond kwaad doen. Het hele stuk was voor KKZW alleen. Zaterdags en zondags werden degene die wilde varen afgezet voor een mooie route die enkele uren duurde. ‘s avonds barbecue etc. Er waren jaren bij dat we met Pasen gingen met nachtvorst en ijs op de slaapzakken. Daarna Paaseieren zoeken en samen van een Paasontbijt genieten. Het was een hechte groep een echt gezin weekend voor elk wat wils. Als de vaarders weg waren gingen de andere andere activiteiten ondernemen. Bos wandelingen etc. 


About the Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tijdwijzer

August 2022
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

terug blikkenFollow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Translate »