Door de jaren heen heb ik op diverse scholen in Eindhoven gezeten. Mijn ouders kozen voor kwaliteit en sfeer op school. Gestart ben ik in de St. Rochusbuurt in peuterspeelzaal Pinokkio, 2 x per week was in het Buurthuis , Rochushofje. Veel ouders hebben er mede voor gezorgd dat dit tot stand kwam. Een zandbak binnen dat was wat in die tijd.

 


Mijn kleuterschool bezocht ik a/d Don Boscostraat. Lekker dicht bij Oma(lol) elke dag in de middag pauze lunchen met mama.


Mijn lagerschool tijd deels H.Hartschool en later naar de Reigerlaan, Nutsschool. De H.Hartschool was een tijdje een goede school voor ons. Maar op enig moment was er een docent die zijn handjes niet thuis kon houden. Schooljaar afmaken en weg wezen. Dit gaan we niet nog een paas jaar mee maken. We gingen alle 3 vanuit de Rochusbuurt naar Tongelere.


Na de lagereschool wist ik al dat ik met mijn handjes wilde werken. Dat werd toen de Middenschool a/d Avignonlaan. Na 2jaar basis en ik zeker wist dat ik in de houtbewerking wilde ging ik naar de LTS in Oirschot. Had een goede naam en sloot aan bij mijn karakter(lol). Ik heb 3 jaar elke dag met plezier de tocht per fiets gemaakt. Op de terug weg altijd een thee pauze bij Oma & Opa Arie en dan naar huis. Ik heb hier in 1991 mijn eind examen afgesloten. Heb stage gelopen bij Retera a/d Gabriel Metsulaan naar volle tevredenheid en een contract op zak als ik mijn diploma haalde. Lekker dicht bij huis. Mooi vooruit zicht. Heer Retera was erg tevreden en had me al ingedeeld mee naar Engeland te mogen gaan om een tentoonstelling op te bouwen.Ik vond het net zo spannend als mijn ouders. Maar eerst nog even vakantie houden en afsluiten van mijn weekend baantje bij de Weerde en de Melkboer. Waar we veel mee in de binnenstad te vinden waren. Dan nog een weekje met mijn vrienden naar de Camping in Lith waar Marcel zijn vriendin stage liep. Carlo was ook mee. Maar eerst nog even Opa Arie feliciteren en dan uitzwaaien tot snel. Dat waren mijn laatste woorden kort na middernacht heb ik in 1991 afscheid genomen van het aardse leven.

This article was written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *