De laatste foto op Opa Arie zijn jaardag en afscheid nemen om een mooie vakantie te gaan vieren met vrienden.

 


En dan wordt je ‘s nachts uit bed gebeld en staan er 2 agenten voor je neus.Ik dacht eerst nog dat ze een stomme streek hadden uit gehaald op de camping en hij thuis gebracht werd. Dat bleek heel anders te zijn. Remco zou nooit meer thuis komen. We waren helemaal verstijft en vroeger de agenten of ze naar de Heilige Geeststraat wilden gaan om Oma Tiny & Opa Arie op de hoogte te brengen. Gelukkig hebben ze dat gedaan en hun weer mee gebracht naar ons huis. De kinderen hebben we nog even in bed laten liggen tot dat we meer wisten. Dat was de zwaarste klus in mijn leven. Het hun te vertellen en het gezin op de been te houden. Wat ben ik geleefd in die periode waarbij ons als ouders helaas de regie is ontglipt.

In mijn gedachten komen deze films nog wel eens in beeld. Ook na zovele jaren en het uit elkaar vallen van het gezin en familieleden. Waarvan de meeste helaas niets wisten van de klok en de klepel. In die periode leer je wel je maatjes kennen. Vandaag stond een er van vandaag ineens aan de deur voor een bakkie  vanuit Amsterdam. En zo zijn er nog enkele die het van dichtbij hebben mee gemaakt. Ook hun leven stond op zijn kop. Gelukkig hebben we met enkele van hun nog af en toe contact en hebben dan mooie gesprekken.

Ik hoop dat er nog mensen zijn die foto’s hebben van Remco en deze met me willen delen. Zodat er meerdere vrienden van kunnen genieten en we samen een mooi verhaal aan de foto’s kunnen koppelen en dit in een boekvorm uit kunnen geven aan de mede inzenders.

 

Ik wens allen die dit lezen een mooie herinneringsdag toe. Deel je herinneringen met een lach en een traan. Ik hou van jullie. Mieke Gosselink / Taphorn.


About the Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tijdwijzer

July 2022
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

terug blikkenFollow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Translate »