Weer is het Kerstmis en ook dit jaar weer anders als andere jaren door corona en de lock-down regels. Het is een Kerst zonder boom en een lege stoel. Wel kaarsjes en een beschuit met muisjes wat een traditie in huize Gosselink is geworden sinds jouw 1ste Kerst en Wintercircus kijken op tv in Oma’s huis. Altijd even terug denkend aan onze laatste Kerst met de gedachte dat je in ieder geval geleefd hebt en alles uit het leven hebt gehaald. Heb het laatste jaar heel wat mooie foto’s gescand die ik in diverse laadjes en mapjes van Oma vond. Jullie vakantie in Oostenrijk  voor het eerst met Oma+Opa alleen mee kamperen. Voor mij als moeder erg vreemd  en toen alleen nog maar de gewone post en telefooncel. Oma stuurde elke dag een kaartje met jullie belevenissen. Dat deed me extra goed gelukkig is het bij de ene keer gebleven. Samen hebben ook jullie veel ondernomen. Je bent een Oma’s kind en de reden daarvan heb ik tijdens het verder spitten in je Roots bevestigd gekregen. Dat hoofdstuk is al bijna af voor in jou ” Remember ” boek. XXXX Mama


About the Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tijdwijzer

July 2022
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

terug blikkenFollow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Translate »