Enkele jaren ben je lid geweest van K.K.Z.W. (Kano-Klub-Zuid-West). Vele mooie tochten & wedstrijden gevaren. Was een gezellige Familie aangelegenheid. Kinderen van je eigen leeftijd en enkele ervaren volwassen vaarders. We hebben heel wat kilometers gereden en kwamen op de mooiste en gekste plekken terecht om te slapen. Eerst gingen we met Pasen weg maar toen het ijs op de slaapzakken zat besloten we voortaan met Pinksteren te gaan. Was immers ook een lang weekend. Welke het gevoel gaf of e een week op vakantie was geweest. Eigenlijk niet zo ver van huis. Ieder zorgde voor zijn eigen natje en droogje. Kinderen sprokkelde hout om ‘s avonds rond het kampvuur te zitten. 1 dag deden we de barbecue aan waar we gezamelijk een bijdrage aan leverde. Kijk er nog steeds met plezier aan terug.

Marcia kreeg daar haar eerste kano. Best wel spannend maar ze deed het toch maar mooi.

Ralph was meer van stropen in de bossen en van takjes huisjes bouwen. Had het niet zo met water.


Kreeg van Brigitte, jouw kano maatje uit de buurt, even een geheugen frisser door. Ze wist zich nog te herinneren dat jullie kranten ophaalde en van dat geld een kano konden kopen.


Dat was ook zo dat hebben jullie ook nog gedaan voordat jullie krantjes rond mochten brengen. Gezien de leeftijd. Ook waren eierdozen erg in trek.

Daarvoor kreeg je 10 cent per doos. Inleveren op de vrijdag markt en meteen verse eieren mee naar huis nemen.

 

 

Oud papier brachten we naar Tongelre. Bracht toen 4 ct per kilo op. Was wel veel sjouw werk maar mama of papa deden alles in de auto. Maar huis aan huis ophalen deden we met een karretje.


Comments are closed.

tijdwijzer

October 2022
M T W T F S S
« Aug    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

terug blikkenFollow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Translate ยป