1999 – 2016

1a.kaft.tiny-boek.IMG_0046

6-8-1925 Eindhoven 14-1-1999

Dit boek heb ik gemaakt als aandenken en aan de afspraak die we samen hadden dat je dat zelf zou doen.

00.2 Mieke 7TinySamen op het terrasje na mijn diploma uitreiking kunstweefster in Gent(Belgie). Je bent er vaak aan begonnen, zoals te zien is aan de vele pogingen op de type machine.

In 2001 heeft mede met je dierbare vrienden het boek het levenslicht gezien. Bijzonder omdat ter nagedachtenis aan je moeder te maken. Ben er nog steeds blij mee dat wat je voor ons allen gedaan hebt.Samen naar Parijs dat waren nog eens tijden. Een super oma, voor je kleinkinderen was je 24 uur per dag bereikbaar. Bakkie leut stond altijd voor hun klaar tot 11-8-1991. Toen stond de wereld voor ons al gezin helemaal op de kop. Je was er voor ons als we dat nodig hadden. Maar we zagen je strijden je verlies te dragen. Remco je meest trouwe bezoeker van de dag was ineens weg gerukt. Je gezondheid ging achteruit als zijnde ik wil naar Remco. je strijd was gestreden. Je grootste held was niet meer in ons midden. Ik ben blij je als moeder te hebben gehad en nu de diverse rode draden in ons beider leven steeds meer zichtbaar worden vallen er heel wat kwartjes op zijn plek.

z-2520rozenVan een ding heb ik spijt gehad en dat is dat ik een keer te weinig naar je heb geluisterd. Met als resultaat dat er veel van je onschatbare herinneringen aan je vader spoorloos zijn en je geheime spaarplek te snel is ontdekt en daarmee ook verdwenen.

Je had er je bedoeling mee en die was bij mij bekend en ik heb deze opdracht uit naam van u niet mogelijk kunnen maken. Dat zit me nu na vele jaren regelmatig dwars.

In Remco heb je je eigen verloren zoon terug gezien, jammer dat ik van mijn broertje toen geen weet had.
spreuk-engels:verlies-gemis. 5Wetend dat je samen met Remco en Jan vaak in de buurt bent hou ik me staande op momenten dat ik het even minder makkelijk heb.

Mede dank zij jullie lieve vrienden krabbel ik er dan weer boven op.

Je vrienden zijn je niet vergeten en we hebben het vaak over jullie, Je “Familie” denkt er anders over. Jammer maar goed dat je dat niet hoeft mee te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.