1991-2014

tumblr_mh4k29prgq1s4oi1go1_1280

 

Vanmorgen bij jou op bezoek geweest en bij Oma & Opa Arie. Opa Arie was vandaag ook jarig. 11 augustus 1991 bracht bij ons allen een zwarte blz in ons leven. Soms heb ik nog van die dagen. Maar de zwarte dagen worden nu langzaam grijs. Ik zie in jouw 2 lieve nichtjes heel veel terug van jou. Dat kwam in het begin raar bij mij binnen. Maar heb er nooit met je zusje over gesproken. Maar het doet me nu voortaan erg goed soms voorspelbaar dan weer niet. Blijft verrassend ben blij dat ik je moeder mocht zijn.

 

1.strook.zw.remco

Category(s): 2014, Gosselink-Roots, Roots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.