Welkom

Op deze pagina wil ik als moeder van Remco zijn voorouders en hun leven samen te vatten. Remco en ik zijn samen midden 80-er jaren actief geweest met het uitzoeken naar  m.n. de beroepen. Hoe kwam het toch dat m.n. aan de Gosselink kant zoveel grote verschillende beroepen aanwezig waren. Van het edele vakwerk, waar Remco er ook van was, tot kantoorbanen. Zelfs binnen het gezin van vaders kant. Moeders kant veel al creatiever in combinatie met het vakmanschap. Later zijn we dat verder uit gaan diepen en kwamen leuke overeenkomsten m.n. aan de Gosselink kant tegen. Veelal dezelfde loop, kleding stijl etc. Zonder dat je elkaar ooit had gezien en dan probeert te ontdekken wie nu die ” Gosselink” is waar je een afspraak mee hebt. (tijdens een genealogische  bijeenkomst). Dat zijn de mooie momenten en ik heb dan ook dit werk voortgezet.

We hebben daardoor een brede basis gelegd, niet alleen de rechte lijn. Deze staat wel op deze site. Maar mocht u info willen hebben e/o aanvullingen verneem ik dat graag.

AnneMieke Gosselink/Taphorn

Category(s): Roots

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.