Opa Gosselink. B.A.

Opa+Nuenen

Opa Gosselink

Opa Gosselink

Afbeelding 7

Gosselink-Leenders 1933 Nijmegen

Gosselink-Leenders
1933 Nijmegen

“Opa Nuenen” noemde ik Opa Gosselink omdat hij toen samen met ” Oma Nuenen” in Nuenen woonden.

Gosselink Bernardus Albertus (Opa Nuenen): geboren: te Sittard 7 december 1906, overleden: 5 augustus 1981 te Eindhoven. begraven te Nuenen op 8 augustus 1981.

Zoon van: Bernardus .Antonius. Gosselink & Hendrina Janssen.

Hij heeft vele jaren bij de Firma Koudijs in ’s Hertogenbosch gewerkt. In de oorlogsjaren werkte  hij vanuit Nijmegen naar Duitsland. Enkele keren per week. Hij deed dat toen op zijn motor was best gevaarlijk vertelde hij me ooit. In 1946 zijn ze naar Eindhoven verhuisd met het gezin. Zijn werkzaamheden bij Koudijs bleven.

 

Later kocht hij een DAF zodat hij makkelijker en droger naar zijn zussen in Nijmegen kon. Hij heeft er veel gebruik van gemaakt.Ondanks dat hij een gevaarlijke rijder was vooral langs de vluchtheuvels af. Daar is menig stoeprandje van geraakt.Omdat we toen nog niet zelf een auto hadden kwam hij ons halen om mee naar Nuenen te gaan, toen jullie nog te klein waren om zelf te fietsen. Je vader ging altijd met de fiets. Mama heeft vaak haar tenen bij elkaar geknepen, maar gelukkig zijn jullie altijd heel thuis gekomen.

redchainlink

Jongste zoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.