Oma Bogaars & Opa Arie

We hebben vaak gelogeerd bij Oma & Opa in de Heilige Geeststraat 46. Ik nog het meeste met Oma had ik een bijzondere klik. Oma was op ons alle 3 even trots maar ik was haar oogappeltje, haar prinsje. Ik kwam er later bijna dagelijks vanuit school ,in Oirschot, even een bakkie thee drinken en dan pas naar huis. 1 keer werd het logeren wel heel lang. Ik ging met Oma & opa mee op vakantie naar Oostenrijk. Erg bijzonder maar wel erg lang. Voor mama & papa was ik ook te lang weg.

Nog even braaf op de bank verhaaltje voor het slapen gaan en met z’n drietjes logeren. Was gezellig Ralph met zijn knuffelbeertje die moest wel altijd mee.


Dat ik Oma’s oogappeltje was bleek na haar overlijden was omdat Oma een zoontje heeft gehad waar mama ook nooit eerder had gehoord maar wel een vermoeden had. Daar werd in die tijd nooit echt over gesproken. Jammer best wel een beeld op de kast doet nog altijd aan hem denken. “Onze Frankie” , de gedachten van mama werd later door een dierbare vriendin aan mama bevestigd.