Opa Arie

1a.46 Arie-glas+lood

2e hobby na zijn pensioen

Opa Arie werkte op de T.H.E. op de bode kamer en was altijd voor een praatje in. in de grote vakantie mochten wij op toerbeurt mee en de post rond brengen. Lekker door die lange gangen en dan op de kar zitten.

Arie (Adam Pieter) van der Klooster werd te Rotterdam geboren op 11 augustus 1922 en overleed te Eindhoven op 6 maart 2003. Als 7e kind van Herman Albertus van der Klooster & Jacoba Boudina Rotte, beide geboren in Zeeland.

Opa Arie leek veel op zijn vader.

1.arie-roots

Herman Albertus van der Klooster & Jacoba Boudina Rotte. Gehuwd 14-10-1910

arie.DSCN0008

11-8-2002

Oma

Opa Arie is als zo vele binnen ons gezin in augustus jarig. 11 augustus behoorde tot een van de gezellige verjaardagen tot jou laatste bezoek aan Opa’s verjaardag. Je ging die dag op vakantie met je vrienden voor het eerst zonder ouders. Nog even Opa feliciteren en dan op naar Lith, met Carlo, Marcel & Hanny. Zoals gebruikelijk werd je uitgezwaaid tot je de straat uit was. Niet wetend dat dat de laatste zwaai naar jou was.
’s Nachts werden we uit bed gebeld door de politie. Deze 2 mannen kwamen ons vertellen dat een noodlottig barbecue jou slagaderlijk getroffen had. Elke reddings poging was tevergeefs geweest. De agenten vroegen wat ze nog voor ons konden betekenen. Ik vroeg of zij Oma & Opa wilde gaan waarschuwen. De wereld zag er nooit meer het zelfde uit en Opa’s verjaardag al helemaal niet meer. Verjaardagen waren vanaf 18.00 uur ( jouw tijdstip van vertrek) alcoholvrij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.